pagina afbeelding

Aanpak

Communicatief ondernemen

Voortdurende veranderingen in en om de organisatie vragen steeds om nieuwe aanpassingen in de bedrijfsstrategie. En actieve off- maar vooral ook online communicatie met alle betrokkenen. Als bedrijf wil je het liefst dat je imago en identiteit over een komen. Toch is dit vaak niet het geval. Faasen Advies helpt haar opdrachtgevers te anticiperen op verandering en nieuwe kansen te benutten.

Strategische visie, praktisch plan

Hoe vaak gebeurt het niet dat een plan in de la verdwijnt omdat het vooral managementtaal beschrijft zonder concreet uitvoeringsplan? Of strand een project juist omdat er geen organisatie brede visie achter zit? Bij Faasen Advies vinden we strategie en visie erg belangrijk. Het moet duidelijk zijn wat een project bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen.
Maar een uitvoerbaar plan is net zo essentieel. Weten we wat we willen bereiken, waarom en hoe? Dan is het tijd om het gewoon te doen!

Digitalisering als middel

Faasen Advies werkt vaak mee in ICT- en digitaliseringsprojecten. Wij zien digitalisering echter nooit als een doel op zich. Het is een middel waarmee je als organisatie kunt bereiken dat bijvoorbeeld medewerkers onderling makkelijker communiceren, samenwerken en kennisdelen met externen of zorgt dat bedrijfsprocessen beter op elkaar worden afgestemd en daardoor sneller verlopen. Dat brengt een organisatie naar een hoger niveau. Ook het goed faciliteren van online communities valt of staat met verder kijken dan het platform alleen. Het is niet de tool maar de mensen die verbinden!